Vei găsi (și, poate citi) aici texte. Nu în exces, dar pline de excese.  Personale sau nu. Interesante sau nu. Cu care vei fi de acord sau, de cele mai multe ori, nu.

Suntem subiectivi și ne asumăm. Suntem partizanii propriilor idei și ne asumăm. Suntem, uneori, creionul ăla cel mai ascuțit din penar și ne asumăm. Avem un condei mai înțepător și ne asumăm.

Ce ne asumăm?

Că putem fi aprobați, contraziși, certați sau luați peste picior. :) Că putem fi preluați (cu sursă!), comentați, shareuiți. Le primim pe toate, răspundem, mulțumim.

Aceasta este o platformă generalistă de opinii, idei, dezbateri și materiale alese de noi sau… de voi. Suntem deschiși la propuneri de orice fel. Ba chiar, dacă ai și tu o părere pertinentă despre orice, contactează-ne și te publicăm.

Îți mulțumim...

Dacă știi că un site personal, cum este acesta, își rezervă și are dreptul de a publica și afirma informații, texte și idei în conformitate cu dreptul la libera exprimare, drept pe care îl ai și tu – aici, sau pe site-ul tău.

Dacă ai simțul umorului și știi să râzi și să iei ca atare chiar și o glumă proastă. Ni le asumăm și pe alea :) .

Dacă ne înjuri și o faci cu stil și umor. Noi nu ne cenzurăm, așa că… nu te cenzurăm nici pe tine.

Dacă nu ne suporți (este posibil!) și îți vine să !#@$#!**!@. Înțelegem și te anunțăm că ești liber să nu ne mai vizitezi. Atacurile la persoană nu vor fi aprobate.

Dacă ești de-acord cu noi și cu ideile noastre. Share-ul este încurajat și însoțit de un Mersi fain, te mai așteptăm pe la noi!

...noi, excese.ro

—Toate textele și opiniile de pe acest blog aparțin în exclusivitate autorilor. Astfel, compania/companiile cu care aceștia au vreo colaborare încheiată prin CIM sau DDA nu pot fi trase la răspundere pentru niciuna din pozițiile luate față de orice subiect prin textele de pe acest site.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz