De morții voștri ce se mai aude? De morții voștri ce se mai aude?
A murit Regina Ana. La 92 de ani. Prilej numa’ bun de împânzit Interneții cu regrete și poze cu lumânări aprinse pe fundal negru.... De morții voștri ce se mai aude?

A murit Regina Ana. La 92 de ani. Prilej numa’ bun de împânzit Interneții cu regrete și poze cu lumânări aprinse pe fundal negru. Pentru că, nu-i așa, când moare un om e o dramă. Când mor vreo 50 e un număr.

Băi, mai bine v-ați plânge morții voștri. Sau, măcar nu mai plângeți morții care și-au făcut cărare bătută (bine de tot) pe pământu’ ăsta vreme de-un secol (+/- 20jde ani). Când crapă unu’  după 90 de primăveri, singurul lucru pe care tre’ să-l simți e curiozitate.

Pe mine curiozitatea mă macină: ce rahat or fi mâncat ăștia de-au ajuns să hălăduiască un secol pe pământ fără să se strice nimic în ei? Pentru că, în caz că trăind în lumea morților celebri de pe Facebook n-ați observat asta, cam nimeni nu mai moare de bătrânețe în zilele noastre. Data viitoare când vă duceți la doctor c-o problemuță aparent inofensivă, să vă aduceți aminte și de asta. E mai bine să te-aștepți.

Vizavi de ăștia care plâng mumii înhumate mult prea târziu, am un sentiment de invidie și cam atât. Cam cât timp liber să ai să apuci să-i plângi pe toți? Eu n-am avut timp să-mi jelesc nici morții mei, d-apăi p-ai altora.

Excese similare...

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz