Și dacă Cioloș strânge gunoaie… ce? Și dacă Cioloș strânge gunoaie… ce?
Numai pe mine nu mă impresionează inițiativele astea? În poza de mai sus, îl avem pe premier strângând gunoaiele din Parcul Natural Văcărești, cot... Și dacă Cioloș strânge gunoaie… ce?

Numai pe mine nu mă impresionează inițiativele astea? În poza de mai sus, îl avem pe premier strângând gunoaiele din Parcul Natural Văcărești, cot la cot cu niște voluntari, în cadrul unei acțiuni ecologice organizate de Let’s Do It România. Nu-l acuzăm de mișcare de PR, fiindcă n-am fost acolo să-l vedem, însă cei de la fața locului spun că ‘nea Cioloș chiar a strâns gunoaie câteva ore bune, nu doar cinci minute pentru poză:

Eram convins că în 2-3 minute o să-l văd venind înapoi, cum ne salută și ne pupă din mers. Nu doar că nu s-a întâmplat asta, dar omul ăla chiar a transpirat zdravăn ca să umple sacul ăla cu gunoi. L-am urmărit și am stat aproape de el. Mie mi-a transmis multă normalitate în ceea ce făcea. (sursă: Ciprian Muntele)

Totuși, luați aminte: asta este tot o mișcare de PR.

Poate nu este una voită, dar rezultatele sunt exact aceleași: puncte în plus la imagine pentru el. Pentru că nimeni, dar nimeni n-o să se uite la poza asta și-o să spună uau, iote-l pe Cioloș strângând gunoaie, ia să iau și eu un sac și să m-apuc de strâns chiștoacele de prin jurul blocului. Singurele reacții (pozitive) vor fi urale și aclamații la adresa unei personalități care a renunțat la cămașă și butoni și s-a băgat cu cizmele în nămol. Ăsta-i singurul mesaj receptat, chiar dacă poate mesajul transmis este dacă premierul strânge gunoaie, poți s-o faci și tu.

De ce? Pentru că activiștii și ecologiștii și oamenii dispuși să facă asta, o vor face chit că Cioloș umple sacul de peturi sau nu. O fac din convingere. Iar cei care n-ar face asta în veci și pururi… n-ar face-o în veci și pururi. Și atât. Poa’ să vină și Obama să mai umple un sac pe lângă. E degeaba.

Ca să nu mai vorbim de faptul că nu, musiu Dacian, treaba ta nu e să strângi gunoaie. Ești plătit pentru acțiuni ca astea, din fișa postului de premier. Cu alea ne câștigi, lasă strânsul gunoaielor din Văcărești, n-ar strica o măturică dată și prin Parlament.

Excese similare...

Leave a Reply

9 Comments on "Și dacă Cioloș strânge gunoaie… ce?"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Emil Calinescu
Guest

Angajam premier gunoier! Oferim leafa de prim-ministru + spor de rusine!

Luna
Guest

ma impresioneaza la fel de mult ca maratoanele pentru atragerea atentiei asupra problemei copiilor bolnavi de inima, asupra cancerului de san, asupra copiilor din africa care nu au apa si mancare and so on.

Luna
Guest

oh shiet. sunt previzibila :))

Iulia
Guest

Cred că e singurul premier pe care l-am apreciat vreodată. De fapt, sunt convinsă că-i singurul. Dar, în niciun caz pentru asta. Le aveam pe Firea și Udrea pentru dat cu mopul și împletit, nu țineam morțiș să intre și Cioloș în categoria gospodar de facebook.

krossfire
Guest

Tristetea nu e ca Ciolos e un om absolut decent (fapt pe care l-a demonstrat), ci ca ne mira asta. Am ajuns sa ne uitam la normalitate cu ochii mari si sa spunem: nu se poate, n-a venit el cu doua televiziuni dupa el, nu s-a certat cu nimeni? Suntem socati de cei cativa ministri promitatori din cabinetul asta care chiar vor sa isi faca treaba. Cum adica, pe-asta l-au numit in functie, a fost platit si… munceste? De ce nu e la televizor sa ne spuna cum ne otraveste opozitia fantanile?

wpDiscuz