Cererile în căsătorie pe Facebook Cererile în căsătorie pe Facebook
E perioada nunților, a petrecerilor de burlaci și burlăcițe, a cererilor în căsătorie… Nice. Mă bucur pentru voi, sper să nu divorțați prea repede.... Cererile în căsătorie pe Facebook

E perioada nunților, a petrecerilor de burlaci și burlăcițe, a cererilor în căsătorie… Nice. Mă bucur pentru voi, sper să nu divorțați prea repede.

Înțeleg nevoia de a shareui orice pe Interneți zilele astea. Și eu m-abțin deseori să nu urc în văzul tuturor tot ce halesc, beau, văd, aud. E boala generației noastre, pastila anti-Facebook nu s-a inventat, așa că… aia e. Problema e că unii dintre noi avem un filtru de bun-simț care se rezumă la o simplă întrebare: „oare e penibil dacă pozez castronu’ ăsta din tablă cu borș de fasole și-i pun filtru de Instagram?”

Asumând că acceptăm moda haștagmâncaretrebuie să facem diferența între un borș de fasole și un platou cu sushi. Dintre un covrig de la simigeria din colț și un macaroon. Înțelegeți voi. Nu orice merită pozat, nu orice dă bine cu un filtru colorat.

Acu’, să ne-ntoarcem la cereri în căsătorie. Unii, ori mai degrabă unele, își filmează borșul cu fasole și-l urcă pe Facebook cu mențiunea super-importantă: am spus DA! Borșul cu fasole e o metaforă pentru cererile în căsătorie din spatele blocului, pentru cererile în căsătorie la terasa din cartier, pentru cererile în căsătorie dintre doi puștani de maxim 20jde ani, pentru ăia de s-au văzut doar la suc și-n vreun apartament de-al prietenilor pe timp de noapte…

Gagiu’ scoate telefonu’ din amanet, cumpără din același loc un inel amanetat de vreo altă țoampă părăsită, un trandafir roșu, bagă un My Heart Wil Go On pe telefon de pe zippyshare, îi dă play în buzunar, o prinde pe gagică la cumpărături/în fața blocului la o sămânță sau la un suc cu gagicile, se pune-n genunchi și pune și-ntrebarea. Între timp, wing-man-ul lui (ăla cu care iese la fotbal și mici în fiecare weekend) filmează tot momentul, ei se pupă, ea plânge puțin, ajung acasă și urcă pe Facebook, curg sutele de like-uri și precocele „Casă de piatră!!!” (really?!)… iar după trei luni începi să simți o lipsă acută prin Feed: pozele cu ei. Whoops, au dispărut. Hopa, s-a rupt logodna.

Bă, io vă zic, borșul cu fasole e degeaba dacă n-are ceapă lângă.

Excese similare...

Leave a Reply

2 Comments on "Cererile în căsătorie pe Facebook"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Malin
Guest

Sa inteleg ca esti printre acei norocosi care inca mai au parte de mizerii dinastea? Eu le-am dat unfollow si block multora si nu mai prea dau de astfel de specimene.

wpDiscuz