Ce poți să pățești dacă folosești arhipurtatul ruj mov Ce poți să pățești dacă folosești arhipurtatul ruj mov
L-am văzut toți peste tot: pe stradă, în metrou sau tramvai, pe Facebook, la coadă la supermarket… Rujul ăla în nuanță de mov-căcăniu. E... Ce poți să pățești dacă folosești arhipurtatul ruj mov

L-am văzut toți peste tot: pe stradă, în metrou sau tramvai, pe Facebook, la coadă la supermarket…

Rujul ăla în nuanță de mov-căcăniu. E o nuanță lansată de Mac, dar gagicile n-au bani de Mac, ci doar bot de mac-mac, așa că își trântesc tot felul de lipstick-uri odioase care imită movul ăla și arată toate mozolite de parcă tocmai ar fi dat iama într-o sfeclă roșie ușor mucegăită.

Măi fată, da, tu, aia care la doișpe ziua te plimbi ca o panseluță (mov) prin soare de 40jde grade cu rujul scugându-se pe sub bărbie, lasă look-ul de vampă pentru ora doișpe noaptea, ce zici?

Nu de-alta, dar privirile îndreptate spre tine nu-s chiar admirative (șoc șoc șoc). Lumea pur și simplu se-ntreabă cu ce-ai gândit când ți-ai dat pe bot spoiala aia care se adună în pliurile buzelor. Și de ce toată fața ta arată ca o gură proaspăt atinsă de un pumn sănătos.

Te-ai întrebat vreodată de ce bărbatu-to a început să bage usturoi în el ca nesătulu’ lately? Pe bune, cine-ar vrea să pupe așa ceva? Ar mânca, săracu’, și-un căcat numa’ să aibă scuză când te-apropii de el să-i dai ventuză.

De ce când ceri un pahar cu apă, ți se aduce unul de unică folosință? Păi Fairy s-ar da bătut și Cif-ul e mai scump.

Înțelegeți, naibii, odată: ăla nu-i mov. Nu-i purple-căcat-mac. Nu-i nici măcar violet. E doar vânăt!

Excese similare...

Leave a Reply

1 Comment on "Ce poți să pățești dacă folosești arhipurtatul ruj mov"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Nautilus
Guest

La mijlocul anilor 1990, cel mai sexy ruj era maro-cărămiziu. Iar conturul buzelor trebuia făcut cu dermatograf peste el.

Floriana Jucan se strâmbă de parcă i-ai fi dat suc de lămâie când i se arată pozele cu ea de atunci.

wpDiscuz