Cine aplică la joburile de secretară? Cine aplică la joburile de secretară?
În ultima vreme am petrecut ceva timp pe site-urile de job-uri. 50% muncă și selectare, dar 50% e fun-fun-fun. Cred că știu pe de... Cine aplică la joburile de secretară?

În ultima vreme am petrecut ceva timp pe site-urile de job-uri. 50% muncă și selectare, dar 50% e fun-fun-fun. Cred că știu pe de rost cam 80% din ce înseamnă în momentul de față posturi vacante pe marketing/online/social media și bălăriile alea pe care le considerați voi „degeaba, că și io pot să postez pe Facebook”. Așa că, cine are nevoie de job, să nu-și mai bată capul cu căutări, vă servesc eu direct link-urile! :))

Trecând peste asta… cum mama mă-sii poți să aplici la un job de Secretară la compania… Confidențial?

cine-aplica-la-joburile-de-secretara

Se pare că 72 de domnișoare și doamne au făcut-o. Sunt destule anunțuri de locuri muncă bine puse la punct, cel puțin ca job-description (ceea ce e rarisim de multe ori), la care abia dacă aplică 40 de oameni. Asta așa, înainte de expirarea anunțului.

Totuși, anunțul de mai sus a strâns 72 de aplicanți. Într-o zi. Trecând peste faptul că e construit de așa manieră încât să invite la interviu doar domnișoare, înțeleg că nu poți să-i pui unui bărbat o fustă creion și stiletto în picioare și să-l trimiți să se plimbe grațios de colo-colo prin birouri cu un clipboard în mână, dar… femeie, (sau mă rog, voi, cele 72 de femei), pe bune?!

Uneori am senzația că a nu avea un loc de muncă e o opțiune și nu o dramă.

N-am să fac un tutorial despre cum să-ți găsești job cu succes, click = contract semnat & share = salariu în avans pe trei luni, dar… uite aici condiția principală ca să aplici la un job: datele companiei! Sau măcar numele ei. Pe care, înainte să aplici, îl iei frumos cu copy-paste și-l întrebi pe Google cine-i nenea ăsta care caută secretară? Că dacă-i cam secretos, e posibil ca și tu să devii un secret după prima zi de lucru.

Dacă ai căutat temeinic pe Google (deși ar trebui ca primul rezultat să fie site-ul companiei) și n-ai găsit nimic, zici pas. 

Bine, dacă ești pui de stalkeriță ca mine și nu te mulțumești cu un nume de companie, mai intri și la categoria Echipă pe site, ca să furi și numele angajatorilor și să-i mai sapi puțin și pe ei. Fiindcă te interesează (sau ar trebui să te intereseze?!) cine te angajează, în primul rând. Pentru că n-o să te sune nenea Confidențial să te cheme la interviu. Iar dacă o face… sper că nu te duci.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz