Dragă Andi Moisescu… Dragă Andi Moisescu…
Asta e un fel de scrisoare deschisă, cred. Nu știu ce părere ai tu despre scrisorile deschise, că mie îmi cam provoacă așa, puțină greață,... Dragă Andi Moisescu…

Asta e un fel de scrisoare deschisă, cred. Nu știu ce părere ai tu despre scrisorile deschise, că mie îmi cam provoacă așa, puțină greață, fiindcă toți neaveniții au devenit celebri peste noapte cu o scrisoare deschisă aruncată pe Marele Internet și shareuită din post în… prost. Scuză-mi exprimarea, știu că tu ai avea o părere mult mai elegantă și mai corect formulată.

Așa cum faci mereu. De vreo douăzeci de ani de când te știm cu toții, ba de pe la radio, ba de pe la tv. Un monument de bun-simț și corectitudine, de atitudine, de abordări la punct și virgulă, de reacții parcă regizate, de potrivite și exemplare ce sunt, indiferent de situație.

Hai să lăsăm deoparte glumele răutăcioase. N-am să-ntreb dacă nu ți-e poftă de-o friptură de berbecuț gătită corect sau de-o mămăligă bună. De fapt, cred că de mămăligă ai parte destul (scuze!).

Am să-ntreb doar ce părere ai despre proștii care se-mbolnăvesc de cancer degeaba. Cum și-o fac ei cu mâna lor, nenorociții…

olivia-steer-cancer

Sursa: divahair.ro

Ca să nu mai zic de fraierii care se operează de apendicită, când ar putea  să moară de peritonită în paturile lor să pună o mămăligă vârtoasă pe locul dureros și să se vindece instant?!

În plus, e clar că atunci când faci conjunctivită, îi dai cu miere, nu mergi ca dobitocu’ la oftalmolog pentru tratament.

Și-apoi, când ești bolnav de cancer și singurul tratament descoperit pân-acum care dă roade (ce-i drept, uneori da, alteori ba, dar știi, când ești aproape să mori, te agăți cu toți dinții de acel „uneori”) e chimioterapia sau radioterapia, se știe că trebuie să stai acasă, să te tratezi cu lăptucă și flori de tei. Sau mă rog, să mori dracu’, oricum ai făcut cancer din cauza ta!

Dragă Andi, eu mă bucur că ești sănătos și-ți doresc ție și oricui viață lungă și ferită de spitale. Dar, ipotetic vorbind, dacă mâine ai cădea la pat… eu, una, n-aș da vina pe tine!

Dar tind să cred că soția ta te-ar certa puțin cu degetul ridicat în aer spunându-ți că meh, ți-ai cam făcut-o cu mâna ta, iubitule. Iar apoi ți-ar da un suc de sfeclă și niște mămăligă vârtoasă.

Și-atunci, bolnav și atârnând de-un fir de (vi)ață, vei înțelege, poate, încrâncenarea noastră. Vei înțelege, poate, că un copil de câțiva ani nu poate fi vinovat de cancer. Nici un tată, nici un soț, nici o soră, nici un frate. Nici măcar tu.

Vei înțelege, poate, că doamna Olivia nu este linșată mediaticci ea este cea linșează consecvent și cu îndărjire, de ani buni încoace, oameni bolnavi, discreditând și lovind cu pietre și în medici, medici care, poate, pentru alții au făcut minuni. Cu toate păcatele lor, unii au salvat sute și mii de vieți, știi?

Da, știm… Big Pharma Bau Bau.

Apropo 1: Ai o familie tare frumoasă.

Apropo 2… :) dispariția soției de pe Facebook ți se datorează? Meh, încă mai sperăm.

Excese similare...

Leave a Reply

18 Comments on "Dragă Andi Moisescu…"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Adrian Cojocariu
Guest

Vai da ce rautacioasa ai fost ! :))

trackback

[…] la postarea respectiva, postarea in sine si apoi "scrisoarea" asta deschisa adresata lui Andi mi-au dat de inteles ca toata lumea care scrie/glumeste pe subiect […]

george preduca
Guest

Ai scos mult din context, ai ales doar exceptii care sa te favorizeze in constructia acestui cacat de articol, ai ras de ceea ce nu intelegi.
Acum, dupa ce am terminat de citit acest text declar cu mana pe inima ca sunt scarbit. Sunt unii bloggeri care fac ceea ce ai facut tu aici, dar ei sunt bloggeri despre care se stie ca asa procedeaza, isi aleg nume mari (carlige) si isi vomita parerea visavis de un subiect, subiect care de multe ori este paralel cu viata lor, motiv in plus sa isi dea cu parerea despre el, not.
Curve alegand dupa clicuri. Tu, in schimb, faci parte din cea mai de jos categorie de bloggeri, categoria celor care o ard superior, celor care zic ca ei nu scriu decat atunci cand au cu adevarat ceva de spus, dar…nu. Esti tot o curva alergand dupa clicuri, doar ca te marketezi mai sus. Nu stiu cine pune botul.
Stii ca in viata, ce dai, aia primesti. What you put out is what you get back. Asa ca ti-as da numai ura, doar sa simti cum este sa fii atacat “degeaba” de catre ignoranti superficiali care nu te inteleg si nu te apeciaza. Si tu m-ai infectat cu ura ta.

Mai pui si poza intregii familii, ca sa nu scape nici unul din familia lor. Esti o nesimtitoare.

george preduca
Guest

o da! dar a fost degeaba, nu se schimba nimic!

george preduca
Guest

As putea sa sa iti fiu tata. Stiu cum gandeste o fata care sa incadreaza in tiparul in care te incadrezi si tu.

george preduca
Guest

Sunt ma-ta, fa! Nu varsta, experienta, dar se pare ca esti prea limitata (proasta) ca sa realizezi ce zic. Ce asi in maneca ar putea avea in fata ta un tanar, fata sau baiat, de 13-14 ani? Cum ti-ar putea explica despre viata, el, un cacat, iar tu ce importanta ai putea sa ii dai? Intelegi cu mintea aia a ta limitata? Ca tu ai fi doar o baba proasta de douazeci si un pic de ani, pe cand el stie deja mersul lucrurilor

george preduca
Guest

Femeia scoate ori mahalagiul din barbat, ori gentemanul. Dupa cum poate si ea. S-o fut pe ma-ta!

george preduca
Guest

In fata cui mortii ma-tii crezi tu ca ma fac de rahat? In fata ta de om redus mintal, superficial si ignorant?
Nu moderezi comentariile zici, huh? Atat o sa te injur aici si o sa imi bag pula in ma-ta incat o sa le incepi sa le moderezi.

george preduca
Guest

bitch!

george preduca
Guest

Iti cer sa imi reactivezi toate comentariile pe care mi le-ai sters. Am muncit la ele, bagami-as pula-n ma-ta, bazandu-ma pe cuvantul de tau de jegoasa ce esti ca tu nu moderezi comentariile

george preduca
Guest

Un singur lucru te rog: cand veniti la valcea sa nu uiti sa o iei si pe ma-ta, am ceva frumos pentru ea!

wpDiscuz