Dan Condrea – exemplul (viu?) că “moartea” poate fi și avantajoasă Dan Condrea – exemplul (viu?) că “moartea” poate fi și avantajoasă
Se pare că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit.  Și nu a murit oricum. O moarte violentă, subită, într-un accident, în mijlocul unor... Dan Condrea – exemplul (viu?) că “moartea” poate fi și avantajoasă

Se pare că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit. 

Și nu a murit oricum. O moarte violentă, subită, într-un accident, în mijlocul unor evenimente care-l linșau ca personaj, persoană și personalitate.

Și nu a murit oricum. A fost recunoscut… după haine. De nevastă-sa.

Și nu a murit oricum. A murit desfigurat. Ce convenabil.

Nici alții n-au murit oricum. Au murit cu zile, cu corpul ros de septicemii și infecții parcă din altă lume. Și ei, unii, tot desfigurați, dar pentru asta-s alții vinovați.

Să sperăm că n-o să aibă și ăia aceeași soartă tragică, să moară ca niște câini, aproape neidentificabili. :)

Caz închis. Iată confirmarea supremă a faptului că suntem luați de proști. Nu, nu de proști. De retardați. Așteptăm cu interes următorul Breaking News care să umple presa și să ne îndrepte atenția unde trebuie. Unde e convenabil.

Nu sunt o conspiraționistă de fel… de aceea păstrez în minte, încă, și ipoteza în care cred deobicei – karma. Universul e fantastic.

Excese similare...

Leave a Reply

2 Comments on "Dan Condrea – exemplul (viu?) că “moartea” poate fi și avantajoasă"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Ciprian
Guest

E buna karma asta, doar ca pentru noi, majoritatea, tot cruda ramane cat timp nu se lamureste situatia si multi scapa nepedepsiti. Poate pentru ei karma o fi buna….

wpDiscuz