Mai dă-o-n dragonu’ mă-sii de treabă cu #GameofThrones! Mai dă-o-n dragonu’ mă-sii de treabă cu #GameofThrones!
O dată pe săptămână, când mai apare câte-un episod, Social Media e ucisă de hashtag-uri obsedante cu #GoT, #GameofThrones, #numaidațspoilere. E o isterie generală... Mai dă-o-n dragonu’ mă-sii de treabă cu #GameofThrones!

O dată pe săptămână, când mai apare câte-un episod, Social Media e ucisă de hashtag-uri obsedante cu #GoT, #GameofThrones, #numaidațspoilere.

E o isterie generală și plouă cu block-uri și unfriend-uri pentru că se trezește câte-un Gică să tasteze trei cuvinte despre ultimul episod, iar acest Game of Thrones este un fel de Biblie în curs de scriere și toți vor să fie primii care o citesc. Așa că, săracul Gică va avea vreo șapte ani de ghinion, își va mușca limba și va călca și pe un Lego. Pen’că cine dracu’ te-a pus să dai spoilere, măi, Gică?

Mai ho cu Game of Thrones ăsta, urăsc serialul ăsta din toți ficații și rinichii. Și pot să pun un pariu că nu-s singura.

Știți genul ăla de trend la care refuzi să aderi și despre care refuzi să afli orice, pur și simplu pentru că… e peste tot?! E cam ca atunci când îți îndeasă ai tăi portocale pe gât când ești mic și ajungi și la 20jde ani să ți se strepească dinții în gură doar când simți un vag iz de miros de portocală. Bleah.

Ei, așa și cu Game of Thrones. Dragi fani Game of Thrones, din exterior, toată mania asta Game of Fucking Thrones arată cam așa:

1 – poze cu o Ileană Cosânzeană (cel mai adesea) în curu’ gol, cu o mimică extrem de dubioasă:

game-of-thrones-khaleesi

2 – un tip cu nume și mai dubios (Kal-ceva-Drogo), dar despre care am înțeles că-i bun rău și toate gheimoftronerițele îl vor #lacearșaf. Arată ca și când e pregătit mereu să bage cuțitu-n tine, dar hey, cine-s eu să judec gusturile omului:

khal-drogo

3 – … ouă de… dragoni și… dragoni(?!)

dragoni-game-of-thrones

4 – o turmă de oameni care se ceartă pe dragoni, țâțe, Jon Snow și spoilere.

hate-game-of-thrones

Excese similare...

Leave a Reply

9 Comments on "Mai dă-o-n dragonu’ mă-sii de treabă cu #GameofThrones!"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
krantz
Guest

Fii şi tu mai înţelegătoare cu fanii. Crezi că e uşor să mai fii lucid cînd toate personajele favorite mor pe capete?

krantz
Guest

E ca şi cum ai întreaba un drogat de ce se droghează, un fumător de ce fumează, un beţivan de ce bea.

PS. chestia cu codul obligatoriu pentru un comment amărît e de-a dreptul inutilă şi umplătoare de draci. Sigur merge scoasă. :)

vega
Guest

tov. Krantz, daca ar asa de simplu sa ma las de fumat si de baut, jur ca arunc televizorul pe geam

Leo
Guest

Asta e faza.. Când te atașezi de un personaj, pac… îți moare. Nu e clasica poveste în care eroul principal supraviețuiește și “arde” și gagica bună la final. Aici mor mulți, sunt multe personaje, multe povești în multe direcții, de-aia e captivant. Așa am zis și eu înainte să mă uit la el. Nici Lord of The Rings nu l-am văzut, pentru că nu e genul de film care să-mi placă. Așa am zis și de got. Asta până să mă uit… Foarte bun!.

Nu îți zic să te uiți la el. Zic doar să nu fi hateriță degeaba pentru că serialul e chiar bun. Aparte de tarzii care pun spoilere/ preview-uri/ se laudă că se uită la got de parcă sunt singurii pe lume care fac asta, etc.

Cărți
Guest

Aș fi curios: câte “unfrienduri” ai primit după acest articol?

wpDiscuz