Zgonea, acest erou decapitat Zgonea, acest erou decapitat
Valeriu Zgonea este eliminat cu vot unanim din PSD. Toţi analiştii, jurnaliștii, televiziunile și influencerii încep să-şi smulgă părul de pe piept. Odată cu... Zgonea, acest erou decapitat

Valeriu Zgonea este eliminat cu vot unanim din PSD.

Toţi analiştii, jurnaliștii, televiziunile și influencerii încep să-şi smulgă părul de pe piept. Odată cu Zgonea afară pe ușă, pare că au plecat și creierele voastre, în marș alert și cu neuronii în traistă. Vai dar Zgonea, eliminat ca în Coreea de Nord:

zgonea-psd-striblea

Domnul Striblea e șocat. Să ia cu apă, zic.

Dar vai, e omul care i-a cerut demisia lui Dragnea, singurul care a avut curajul. Nu se poate, este incredibil. Bla bla bla şi hău hău hău.

Toţi oamenii ăştia care ţin cuvântări despre cum singurul om care a avut curajul să se ridice împotriva marelui Dragnea a fost decapitat, sunt nişte mâncători de căcat. Înainte să fiu acuzat de replici prea tăioase, v-anunț că dacă aş fi scris cu rea intenţie le-aş fi spus „diversionişti”.

Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie simplu:

Voi și cu mine facem o gaşcă organizată, un grup infracţional organizat. OK?

Ţintim o bancă, facem planul: eu sunt ăla care în ziua loviturii trebuie să le pun piedică tuturor clienţilor care intră în bancă, să zicem. Ăsta e rolul meu, parte din plan, aşa iese lovitura.

Facem jaful, furăm banii, suntem mafioți. Câţiva ani mai încolo eu sunt prins, dar cu toate astea mă descurc cumva şi scap ieftin.

Unu’ dintre voi, parte la jaf, în loc să-şi vadă de treabă, să-şi spele mâinile liniştit şi să-şi vadă de para-ndărătu’ lui, iese în faţă şi începe să strige: huaaa, hoţu’, a furat, ieşi dracu din grupu’ nostru de aici că ai furat!

Concluzia: Ce face o bandă de hoţi în mod firesc, logic şi absolut normal? Îl decapitează. La propriu sau la figurat. Simplu, nimic uau, nimic demn de Coreea de Nord, ci chiar comun și des practicat pe plaiurile noastre mioritice.

Deci, domnu’ Zgonea, membru de partid încă de pe vremea PDSR din ’96, membru PSD din 2001, unde puma mea erai, mă ‘nea Zgonea, în tot timpul asta?

Unde erai când a fost cercetat Năstase, unde erai când a ajuns Ponta la DNA prima dată? Unde erai când Ghiţă era la DNA, unde erai când a plagiat Ponta? Unde erai, mă, eroule?

zgonea-versus-dragnea

V-ați agitat ca un sifon proaspăt ca şi cum Dragnea, într-o noapte, s-a gândit el sub păturica lui să fraudeze referendumul pentru plăcerea lui şi a mă-sii, fără să aducă niciun folos PSD-ului. Și, evident, fără să spună nimănui. Aşa, flu-flu, de capul lui.

Nimeni nu spune tot contextul: Dragnea a făcut ce a făcut cu deplin consimţământ şi ca parte a strategiei PSD. PSD din care făcea parte şi Zgonea, eroul actual al presei.

A nu se înţelege că noi condamnăm buna credinţă. Da, gestul de a ieşi în faţă şi a cere demisia cuiva când consideri că este cazul, e de apreciat. Problema apare când faci asta fiind mânjit până la urechi de acelaşi căcat ca şi cel condamnat.

Aşa că, înainte să aderaţi puţin la teorii şi să orgasme ‘telectualo-democratice d-astea mimate, încercaţi să gândiţi. Puţin.

Până una-alta, Piedone a ajuns să îi ceară lu Dragnea demisia pe motive de INTEGRITATE!

…aşa să ne ajute Dumnezeu.

C.U.

Excese similare...

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz