Utilizatorii Facebook vor fi plătiți pentru postările lor: Ce trebuie să faci? Utilizatorii Facebook vor fi plătiți pentru postările lor: Ce trebuie să faci?
Da! Postezi și primești bani. De ce să trăiască pe picior mare numai Zuckerberg? La urma urmei, voi, cei care stați zi de zi... Utilizatorii Facebook vor fi plătiți pentru postările lor: Ce trebuie să faci?

Da! Postezi și primești bani. De ce să trăiască pe picior mare numai Zuckerberg? La urma urmei, voi, cei care stați zi de zi pe Facebook, sunteți cei care faceți posibilă existența Facebook.

Totuși, trebuie să urmezi niște pași ca să te poți număra printre cei care vor face bani doar stând pe Facebook. Care sunt aceștia?

utilizatorii-facebook-vor-fi-platiti1 – Dezactivează-ți contul.

2- Ia-ți un job!

Dacă în secolul ăsta postările ca cea de mai sus îți fac ochii să bingăne ca păcănelele și să dai click cu limba scoasă în timp ce te visezi tăvălindu-te pe un morman de bani doar pentru faptul că umpli feed-ul cu astfel de mizerii, am două vești pentru tine:

1 – IQ-ul tău e echivalent cu cât porți la pantofi

2 – Vei fi la fel de sărac toată viața ta

Asta-i treaba, n-am ce-ți face. Îți zic eu de pe-acum, în pofida citatelor inspiraționale din Poptămaș care te motiveză să speri, pentru că ești unic și pentru că toți avem șansa să reușim în viață, că nu, tu nu vei reuși în viață. Vei mânca în continuare fasole și cartofi prăjiți, iar aroganța cea mai mare pe care ți-o vei permite va fi grătarul săptămânal din spatele blocului. Cu mulți mici și cârnați și bere la pet.

cum-sa-faci-bani-pe-facebook

Și crede-mă, mă bucur. Acolo îți e locul și acolo trebuie să rămâi. Așteptând vestea că E OFICIAL: Cine face cel puțin un grătar cu manele și mici pe săptămână are șansa să devină milionar peste noapte! Click să vezi despre ce este vorba! … Așteapt-o, te rog, acolo, în troaca ta.

Excese similare...

Leave a Reply

2 Comments on "Utilizatorii Facebook vor fi plătiți pentru postările lor: Ce trebuie să faci?"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Marius
Guest

Gratarul nu se face in spatele blocului, se face pe marginea padurii unde lasi peturile si cojile de seminte ca sa-ti marchezi terenul cand pleci.

wpDiscuz