Una scurtă despre manifestarea afecţiunii în public: luaţi-vă, bă, o cameră! Una scurtă despre manifestarea afecţiunii în public: luaţi-vă, bă, o cameră!
Știți momentul ăla când stați la coadă la supermarket și nimeriți un mocăit/o mocăită în față? Ăla care se scobește prin buzunare după bani,... Una scurtă despre manifestarea afecţiunii în public: luaţi-vă, bă, o cameră!

Știți momentul ăla când stați la coadă la supermarket și nimeriți un mocăit/o mocăită în față? Ăla care se scobește prin buzunare după bani, ca și când ar fi surprins că trebuie să plătească și nu l-a pălit inspirația mai devreme să-și scoată portofelul la înaintare. Sau ăla care înainte să plătească, își aranșează meticulos toate cumpărăturile în sacoșă, pe căprării, după formă, greutate şi densitate, în timp ce tu te legeni de pe un picior pe altul, cu o pâine în mână, sperând să-i cadă un meteorit sau măcar o bucată de plafon în cap nesimțitului.

Azi am fost să-mi iau cafea. Am nimerit una din casieriţele începătoare, care încă nu-şi coordonează în acelaşi timp ochi-mâini-scanner şi reuşesc să scaneze cam un produs pe minut. După câte trei încercări eşuate per produs.

În faţă, un cuplu. Între 25 şi 35 de ani amândoi. Aşteaptă să li se termine de scanat produsele ţinându-se de mână. Nu aşa, de complezenţă. Oamenii se ţineau de mână, cu o strânsură serioasă, cu toate cele cinci degeţele de om împreunate.

Cu mâna liberă, el băga în sacoşă produsele. Ea se uita la el, ţinându-l de mână. Şi zâmbea. Uneori, când el se ridica să mai ia un produs de pe tejghea, ea îi mai lipea un pupic pe frunte. Şi el zâmbea.

Superb.

-67.

-Muah, muah, hihi, mmmuah!

Ăştia-ş puneau tampoanele, pâinea, şerveţelele, bananele şi celelalte acareturi în pungi. Pe rând. Cu o mână.

-67 de lei face.

-Ah, da, mă scuzaţi, zice pupăcitul dezmeticindu-se din ventuzele pe care le tot primea de la gagică şi scoate, cu o mână, evident, portofelul din buzunarul de la spate.

I-l întinde gagicii cu două degete, pentru că ÎNCĂ O ŢINEA DE MÂNĂ şi-i zice:

-Pisoi, scoţi tu bancnota aia de 100?

manifestarea-afectiunii-in-public

logo

 

Leave a Reply

6 Comments on "Una scurtă despre manifestarea afecţiunii în public: luaţi-vă, bă, o cameră!"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
3,14zdet
Guest

si aia a scos bancnota … tot cu o mana? :))))))))))))

Redkid
Guest

Nimic nu se compara cu sexul in public

Mircea
Guest

Si ai plecat fara sa zici nimic? Nu pot sa cred ca i-ai lasat sa mai faca asta si altora :))

wpDiscuz