3 locuri din care NU trebuie să-ți dai check-in 3 locuri din care NU trebuie să-ți dai check-in
Dacă Zuckerberg nu se sinchisește să facă niște reguli de bun simț pentru utilizarea unor funcții de care se face abuz, le sancționăm noi,... 3 locuri din care NU trebuie să-ți dai check-in

Dacă Zuckerberg nu se sinchisește să facă niște reguli de bun simț pentru utilizarea unor funcții de care se face abuz, le sancționăm noi, nu-i bai. Dacă sinapsele din creierul tău se fac cu un singur neuron care se apucă singur de picioare, sigur ți-ai dat check-in într-unul din locurile astea trei:

La sală. Alături de nelipsetele hashtag-uri #getfit, #workout, #sweat. Pentru că, nu-i așa, degeaba workout și sweat ca vita, că n-ai cum să getfit fără check-in.

La Ionică’s Home. Te duci la Ionică (sau *insertrandomnamehere*) acasă să faci un șpriț? Staaaaaaați, nu bea nimeni, pozăăăă, check-in! Eventual cu shared location, să-l găsim pe Ionică și pe hartă. Nu știe nimeni în afară de tine și el cine-i Ionică ăsta și nici nu-i pasă nimănui, dar el are pagină special creată cu adresa exactă, pe care ți-o sugerează imediat Facebook chiar și când ești în trecere, la două străzi mai încolo, în drum spre magazinu’ de pâine.

La spital. Cu poza aia standard cu mâna ta atârnândă pe lângă pat, cu o branulă înfiptă bine în ea. Te-ai tăiat ca maioneza și ocupi loc aiurea pe-un pat de spital, dar hey, trebuie să știe și prietenii tăi că suferi! Poate vede și boul ăla de Gigel și-ți răspunde la ultimul mesaj la care ți-a dat cu seen.

Eu înțeleg. Știu. Facebook-ul scoate la iveală latura attentio-whore-ish din noi toți. Dar la unii din voi zici că s-a golit cu totul sacul cu simțul penibilului. Și-ați primit, în loc, conexiune nelimitată la net.

Leave a Reply

6 Comments on "3 locuri din care NU trebuie să-ți dai check-in"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Emil Calinescu
Guest

Din spital sunt de acord. Asa anunti ca ai ajuns acolo, eventual sa nu te sune lumea, ca nu poti raspunde. Chiar are o utilitate acel check-in.

Ciprian
Guest

Eu zic fiecare sa-si dea check-in de unde vrea, mai ales din spital! Pe bune, de unde sa stii din alta parte cand cineva e la spital, daca nu de pe Facebook?! Mai vedeam la unii ca faceau liste cu “la ce ai voie / nu ai voie sa dai like”. :))

Leo
Guest

Ai uitat de #nopainnogain sau #workhard, la check-in-urile de la sală.
Legat de check-in-uri, de aceea am o regulă pentru mine: maxim 2 check-in-uri pe an! Și așa îmi folosesc check-in-urile atunci când contează cu adevărat, nu aiurea, toată ziua. (oricum nici nu sunt genul)

wpDiscuz