Nu pot să stau jos, mă dor hemoroizii. Ce, mă?! Nu pot să stau jos, mă dor hemoroizii. Ce, mă?!
Din toată colecția de reclame din industria farma care se difuzează în ultimii ani la noi, ai zice că românii sunt împărțiți în două categorii:... Nu pot să stau jos, mă dor hemoroizii. Ce, mă?!

Din toată colecția de reclame din industria farma care se difuzează în ultimii ani la noi, ai zice că românii sunt împărțiți în două categorii: căcăcioșii și constipații. Tu cât timp petreci zilnic la toaletă? Duduie pauzele publicitare de reclame la pastile pentru constipație și laxative.

Și pentru că și creativii din departamentele de marketing tot români sunt, deci au și ei aceleași probleme, scripturile pentru reclame se scriu pe genunchi, la toaletă. Altă scuză nu găsesc. Și nici n-ar trebui să existe.

Și-și gem săracii oful acolo, pe WC, scoțând la iveală și ce-a de-a treia categorie de români, ca nu cumva să ne scape din vedere vreodată tot setul de probleme medicale ce-ar putea apărea, legate de căcat, cur și zone adiacente: ăia cu hemoroizii. Sau cu hemoroeasy, ca să fac și eu același joc isteț de cuvinte în jurul căruia e construită reclama de mai jos:

Haaa? V-ați prins? Isteț sau ce? Pentru că nu ne erau de-ajuns replicile căcăcioase ale duetului Stela-Arșinel, ni se bagă pe gât… hemoroizi.

După ochii bulbucați și vocea gâtuită a tipului, deja pot să-i palpez cu ochii minții hemoroizii. Pe care, într-un joc de cuvinte absolut delicios (la propriu și la figurat), farmacista îi recomandă să-i… înghită! I-a păstrat într-o cutie, calzi și numa’ buni. Mmmm, yum!

Dragi copywritery, vă doare creativitatea? E de la atâta scremut. Luați o pauză. Și dacă scremutul e suspect de dureros, Hemoroeasy.

logo

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz