Legea antifumat, la remaniat Legea antifumat, la remaniat
N-au trecut trei săptămâni şi legea antifumat s-a dus la remaniat, exact cum a trimis şi Dem Rădulescu micii la remaniat în gară, pe... Legea antifumat, la remaniat

N-au trecut trei săptămâni şi legea antifumat s-a dus la remaniat, exact cum a trimis şi Dem Rădulescu micii la remaniat în gară, pe când dansa seara în familie. Dacă ai crescut cu tabletă-n braţe, fă abstracţie, n-ai de unde să ştii care-i treaba cu micii şi cu Dem.

În spiritul mersului lucrurilor prin românica noastră, se practică așa: noi, legiuitorii, ne scărpinăm prelung în cap c-ar trebui o lege pentru fumători. Avem program scurt la Parlament, ce coaili noastre, n-avem timp de dezbătut prea mult. Și-n plus, ce-o fi așa greu. Se fumează peste tot? Dăm lege să nu se mai fumeze nicăieri. Să mai zică, mă, cineva, că nu facem noi treabă pe-aici și nu se vede nimic în urma noastră. Luați de-aici mă, lege de lege, p-asta o simțiți? O simțiți când vă tremură chiloții pe voi cu țigara-n bot afară?

Și uite-așa boboru’ ia foc, se duc în cap încasările, restaurantele, cârciumile, cafenelele sunt goale, românu’ pleacă fără să plătească nota, ăia urlă, se trag sfori, și ghici ce, se întoarce frumușel legea fumatului cu coada-ntre picioare că are nevoie de modificări. Uite-așa le-am dat iar treabă, să nu mai zică, bă, cineva, că stau parlamentarii degeaba. Ei dau legi și le modifică de zor, că-s proaste din start, ce mama mă-sii. Un pic de milă n-aveți și voi?

Asta e ca o recunoaştere a faptului că sunteţi imbecili. Un fel de Gigel care ia 4 la lucrare şi acceptă să o mai scrie odată.

Dar nu e asta problema.

Luaţi legea şi băgaţi-vi-o în cur, bă. Problema e cu celelalte legi căcate, efectiv CĂCATE, imbecile, fără niciun fundament în spate, negândite, care sacrifică o anumită categorie socială, că e cu PFA-urile, că e cu mămicile, că e cu elevii, că e cu impozite, dar care afectează local o mai mică masă de oameni sau cetăţeni fără vizibilitate şi fără putere de lobby. Bă, ce se întâmplă cu alea? Alea rămân! Că nu ies studenții din Regie în stradă pentru ele.

De asta toţi cei care au lucrat la legea asta, lege care acum se pare că trebuie amendată, ar trebui ghilotinaţi.

Nu mai scrieţi, bă, ciorne pe banii publici! 

Excese similare...

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz