Acesta nu este un text patetic. Pe cuvânt! Acesta nu este un text patetic. Pe cuvânt!
Şi… finalul grandios. Ropote vii de aplauze izbucnesc, îmbrăţişări, fericire fără margini. O mamă îşi strânge cu patos copilul la piept de parcă nu... Acesta nu este un text patetic. Pe cuvânt!

Şi… finalul grandios. Ropote vii de aplauze izbucnesc, îmbrăţişări, fericire fără margini. O mamă îşi strânge cu patos copilul la piept de parcă nu l-ar fi văzut de-o viaţă. Doi îndrăgostiţi se sărută nebuneşte, dezlănţuiţi în intensitatea momentului. Un real succes, un spectacol magnific, publicul, aşezat în scaunele incomode, a fost purtat până la nori şi până la soare şi acum aclamă la scena deschisă. Au aşteptat înfriguraţi deznodământul, au stat cu sufletul la gură şi acum năvălesc să iasă, s-au eliberat de orice povară a lumii cotidiene. Un bătrân îşi împărtăşeşte în lacrimi experienţa la telefon, probabil nepoţilor. Vibrează de emoţie.

E ceva mistic, o minune, razele le-au invadat spiritul, se bucură toţi ca nişte copii.

Cortina cade şi peste mine dar eu mă întunec…Inima-mi plânge şi se frânge.

În pula mea, nu mai zbor niciodată cu low-cost!

 

Excese similare...

Leave a Reply

1 Comment on "Acesta nu este un text patetic. Pe cuvânt!"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
mike
Guest

zbor cu low cost pentru ca au avioane noi si bine intretinute,nu trebuie sa vad ifosele celor de la business, pot sa-mi permit un loc in primul rand de scaune fara sa dau o avere pentru asta, nu miroase a mamaliga pe cursa de Londra, nu ma deranjeaza sa vad cum se straduiesc stewardesele sa-ti vanda ceva ca sa faca si ele targhetul :) Oricum si la Tarom (si aici as mai enumera cateva companii serioase cu care zboara ai nostri) se aplauda asa ca…

wpDiscuz