Am întrebat niște tipi dacă au înșelat vreodată și de ce Am întrebat niște tipi dacă au înșelat vreodată și de ce
De 8 martie am scris și pentru domnișoare, ca să le măgulim și să le dăm material de shareuit pe Facebook cu dedicație pentru... Am întrebat niște tipi dacă au înșelat vreodată și de ce

De 8 martie am scris și pentru domnișoare, ca să le măgulim și să le dăm material de shareuit pe Facebook cu dedicație pentru bărbații din viața lor. Ceea ce s-a și întâmplat. :)

Dar în același timp, am strâns, de-atunci și până azi, confesiuni de la tipi de mai multe vârste, care lucrează în mai multe domenii, cu sau fără studii, despre un subiect mai puțin pe placul doamnelor: înșelatul. Sondajul a fost făcut pe Social Media.

Dacă te aștepți la o colecție de destăinuiri porno și pline de testosteron și mândrie pentru tot felul de experiențe adulterine… ei bine, te anunț că în proporție de aproape 50%, am primit răspunsuri din astea:

am-intrebat-niste-tipi-daca-au-inselat-si-de-ce

Ca să nu mai curgă lacrimi râuri-râulețe pe subiectul M-a înșelat porcul ăsta, dar oare de ce?, hai să vedem de ce înșală bărbații, dacă asta înseamnă sfârșitul relației și dacă este vina ta.

Numele sunt fictive, nu destăinuim secrete și nu stricăm relații.

Prefer să fiu eu cel cu care e înșelat altu’

Nu am înșelat, nu pentru că nu aș face-o, dar nu am avut ocazia. Nu am avut foarte multe relații de lungă durată. În general am preferat să „keep it casual” cu diverse tipe, iar unele dintre ele erau… într-o relație cu altul. Deci, dacă se pune, eu am fost ăla cu care altu’ a fost înșelat. Cred că n-am încă vârsta la care să mă leg la cap cu ceva serios. Dacă aș face-o, cel mai probabil aș înșela, pentru că încă vrei diversitate, încă ești curios, încă te atrage noul. Experimentez tot ce pot până oi simți că le-am făcut pe toate și pot să fiu doar al unei tipe. Dar cred că mai e mult până acolo. :)

Răzvan, 23 de ani, student

Am înșelat, am fost prins, m-am lecuit

Aș vrea să spun că nu am făcut-o, dar a fost o situație pe care n-am cum s-o uit. Eram cu o tipă de mai bine de un an. Mergea ca pe roate, așa ceva n-am mai trăit de-atunci în nicio relație. Intervenise acea comoditate și relaxare pe care ți-o dau relațiile lungi și asta chiar nu mă deranja, dimpotrivă. Dar cred că tocmai asta a dus la pasul greșit pe care l-am făcut, într-o seară, cu o alta care era și urâtă și la care în mod normal nici nu m-aș fi uitat. Efectiv n-am gândit-o, pur și simplu s-a întâmplat, a doua zi am și uitat. Prin cunoștințe comune, însă, s-a găsit un binevoitor care a scurs informația în relație și de-acolo a început calvarul. Efectiv s-a stricat tot, nu mai puteam nici să îmi verific ceasul pe telefon fără să îi trezesc suspiciuni, ceea ce a dus, inevitabil, la despărțire. Și îmi pare rău și acum.

În fine, ideea e că, practic, noi putem să înșelăm așa, pur și simplu, de proști. Total independent de relație. Fără ca femeia de lângă tine să-ți greșească cu nimic. Fără să îți lipsească ceva. Cred că e instinct, la mine a fost prostie. Ideea e că știu sigur că nu mai fac.

Paul, 28 de ani, DJ

Toți înșelăm, dar n-o recunoaștem

Înșelat înseamnă și când te uiți la una și zici „mamă ce i-aș trage-o”. Dar în fine, ca să nu fiu considerat vreun extremist, îți spun sigur că toți înșelăm. Mai ales din punct de vedere sexual și da, mai ales în relațiile de lungă durată. Pentru că acolo intervine monotonia, care nu e neapărat un lucru rău, întotdeauna am considerat că rutina e semnul unei relații stabile. Doar că… e ca și când ai mânca non-stop fast-food, oricât de bun ar fi, oricât de bun e BigMac-ul, parcă la un moment dat ai mânca și o salată, că simți că te-ai săturat. Dar fast-food-ul îți place în continuare, așa că mănânci o salată, două, trei, și te-ntorci la mec și ceri un dublu BigMac. Așa că, înșelatul ăsta poate să aducă un suflu nou relației, te-ntorci cu mai multă poftă și… mănânci tot. Înțelegi tu.

Cosmin, 25 de ani, IT 

Spre deosebire de femei, noi ne întoarcem înapoi când înșelăm

Da, am înșelat, din dorința de diversitate. Noi, ca bărbați, înșelăm DEOBICEI doar pentru sex. Femeile, în general, investesc sentimente atunci când fac sex. Pentru noi e banal, e doar o plăcere de moment, ca și când ai bea un pahar de whisky bun, după care ne întoarcem fără remușcări la iubită și suntem exact la fel ca înainte. Ele, pe de altă parte, când s-au dus la altul, acolo rămân.

Cristi, 27 de ani, freelancer

Am înșelat ca s-o fac geloasă

Eram în liceu. Și am tânjit trei ani după o tipă care nu s-a uitat la mine nici măcar să mă-ntrebe cât e ceasul. Și, ca în filmele pentru adolescenți proaste, la o petrece în ultimul an, pe fundal de alcool și muzică, ne-am combinat. Eram în al nouălea cer, era fata visurilor mele pe-atunci. Heh. Problema e că doar eu am crezut că ne-am combinat, că ea a doua zi părea destul de timorată pentru seara precedentă. Am lălăit-o câteva luni în care mai ieșea cu mine la un suc, din când în când. Era o tipă simțită, cred că îi era și rușine să-mi spună că nu vrea nimic cu mine. Din disperare, am înșelat-o (în relația fictivă pe care o aveam cu ea) și am avut grijă să afle. În capul meu, asta ar fi făcut-o să îmi dea puțină atenție. În capul ei, a fost pretextul perfect să-mi spună pa fără să se simtă vinovată. :)

Andrei, 25 de ani, Graphic Designer

Am înșelat-o pe actuala cu fosta

Nu doar că am înșelat, dar am făcut-o ca un nemernic, cu fosta prietenă. Știind că oricum fetele-s foarte nesigure în preajma fostelor relații, când ajungi să o înșeli cu o fostă, deja știi sigur că ți se aprind lumânări la morți și că ai niște blesteme după coada ta o viață întreagă. Oarecum pe bună dreptate. Și culmea, nu am făcut-o pentru că fosta m-ar mai fi atras în vreun fel. Dimpotrivă, relația cu ea se terminase în termeni nașpa pentru mine, mă lăsase pentru unu’, așa că, de îndată ce-am prins-o singură, am agățat-o pentru o noapte. Din răzbunare alimentată de orgoliu bărbătesc stupid. Actuala a aflat. Nici nu mi-a spus nimic, mi-am dat seama când a încetat, efectiv, să mai vorbească cu mine. Nu am mai vorbit cu ea de 4 ani, nu am tupeu nici să-i spun „La mulți ani” de ziua ei.

Radu, 25 de ani, HR

Am înșelat de multe ori. N-a aflat niciuna.

Da, am înșelat de multe ori. Nici nu mai țin minte de câte. O fac regulat, o fac pentru că n-am găsit încă relația care să mă țină acolo. Mă rog, nu-ți imagina nici că am cele mai lungi și serioase relații, dar, tot înșelat se cheamă când ești cu cineva, dar mai sari o noapte în alt pat. Diferența e că eu nu am fost prins niciodată. Și nu din noroc, ci pentru că am mințit foarte bine. Oricât de cinic sună, a minți și a fute bine femeia de lângă tine sunt cele două chestii care denotă respect suprem. Când îți dai interesul să o minți fără să-și dea seama, când reușești să o faci să nu bănuiască nimic, e pentru că îți pasă de felul în care s-ar simți dacă ar afla, înseamnă că nu vrei s-o umilești, înseamnă că nu vrei să se simtă prost. Am fost discret întotdeauna, nu doar față de tipa cu care eram în relație, ci față de toată de lumea. Niciun prieten n-a știut, iar „amanta”, ca să-i zic așa, habar nu avea că sunt într-o relație. Așadar, nimeni nu a știut vreodată de vreo tipă cu care am fost cum că ar fi fost înșelată. Toate au rămas în stadiul de domnișoare frumoase, istețe, care au trecut prin viața mea și au ieșit respectabil.

Ionuț, 31 de ani, blogger 

logo

Excese similare...

Leave a Reply

6 Comments on "Am întrebat niște tipi dacă au înșelat vreodată și de ce"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
krossfire
Guest

Comentariile sub 25 de ani, inclusiv, nu se pun (no offence) pentru ca mai e nevoie de putina maturitate de acumulat acolo (si de relatii mai serioase, de altfel). Varsta chiar conteaza in unele cazuri, chiar daca nu la nivel intelectual (treaba asta ii deranjeaza la culme pe studenti, dar e atat de adevarata, incat nici nu mai conteaza – mai ales pentru generatiile noi care au senzatia ca s-au maturizat prematur). Continutul comentariilor in cauza o cam demonstreaza in unele cazuri.

Altfel, ma cam ingrijoreaza usurinta cu care insala unii in zona de varsta a lui “you should know better” (or have better things to do). Daca dupa o varsta, vanatoarea sexuala iti ocupa inca 70% din hobby-uri (nu ca n-ar fi placut sau necesar), ar trebui sa-ti pui intrebarea aia corporatista: Bai nene, unde ma vad peste 10 ani? Cu cine?

P.S: Si nu, n-am inselat, nu insel (nici in business, nici in viata personala, unde-s al naibii de multumit). Am cumva senzatia ca procentajul oamenilor pe care nu-i intereseaza inselatul (pentru ca, desi nu sunt ocoliti de tentatii, au lucruri mai bune si mai satisfacatoare de facut), depaseste 50%.

krossfire
Guest

Eu vorbeam de varsta. In liceu nu ai relatii, ai iubiri si pasiuni :)

krossfire
Guest

Evident. Reciproca nu e tocmai valabila, dar, cu toti pustii inteligenti si razvratiti, inca n-am intalnit om la 20 de ani care sa fie cu adevarat matur (nici macar aia maturizati fortat, de imprejurari mai putin faste).

Kathy Bates
Guest

“N-am înşelat niciodată. Doar am lăsat şi alte femei să se bucure de acea minune a Universului care e pula mea.”

Cristi Borcea, 45 de ani, escroc

wpDiscuz