Arta de a fi însărcinată… pe Facebook Arta de a fi însărcinată… pe Facebook
Să o luăm cu începutul. Ai ajuns la vârsta la care ai făcut bani de-o sticlă de vin mai bun, ai chemat nebuna la... Arta de a fi însărcinată… pe Facebook

Să o luăm cu începutul. Ai ajuns la vârsta la care ai făcut bani de-o sticlă de vin mai bun, ai chemat nebuna la întâlnire și ați pus-o de un șpirț.

Aveți deja vreun an de relație, ea e venită din provincie, viața cu borcanul de zacuscă pe pervazul căminului nu ți-e străină nici ție.

Ajuns acasă, în apartamentul ăla cu prima casă și rate pe 30 de ani, o împingi grațios în dormitor și începi să muncești. Nu dragoste, nu pasiune, nu petale pe cearșaf, nu e nimic mai animalic în mișcarea aia ritmică de dat la buci, degeaba o împachetezi în comuniunea dragostei și armonia corporală supremă, tot dat la buci se cheamă. Punct, scurt.

Tu job în multinațională, ea pe la vreun call center pe undeva, viitorul vă surâde mai mult ca soarele pe care-l vedeați de pe prispa casei în copilărie, urmărind autobuzul de ora 5:00 pe uliță.

Așa că, încununarea cu succes a comuniunii voastre corporale, un copil, este tot ce lipsește, că dacă n-ai plantat un pom și n-ai făcut un copil în viața ta, ies mai repede bulele din sifon și vezi-Doamne ai trăit degeaba.

Acum, vezi tu, faptul că ai facut un copil, fie vorba între noi, nu e chiar cea mai mare realizare. Îți spun asta mai încet și mai la ureche, că s-ar putea ca informația scăpată în public să încurce masele. Da, adică, nu e ca și cum conceperea unui copil e rezultatul unor ani întregi de muncă asiduă, fizică, intelectuală. Pe aici prin România, mai greu iei bacul decât să faci un copil.

Asta doar ca să înțelegi de ce ai putea fi puțin penibil emițând pretenții de maturitate și tratare în consecință a ta, doar pentru că ai făcut un copil.

De acum înainte, ai grijă să îți anunți toți cunoscuții, în mod public pe Facebook despre sarcină. Nu doar o dată. Zilnic, frate, să nu dea dracu’ să uite vreunu’ că te-ai făcut om mare.

Nimic nu e mai înduioșător ca embrionul tău zâmbind în ecografie! Și da, ziua va avea 25 de ore fiindcă planeta se va opri puțin în loc dacă gagică-ta ratează să dea upload la ultima poză cu burta în oglindă. Fă, pardon, mămică, dacă nu ești Angelina Jolie pozând cu burta la gură pentru vreo publicație fancy, nimănui nu-i pasă dacă azi nu te mai încap blugii de la sarcină.

Am un prieten care urmează să fie tată. De băiat. Am aflat la un telefon, random, că sunt însărcinați în câteva luni deja. Tocmai i-a văzut puțulica în ecografie, este mare, îl moștenește, dar a avut curajul și decența să nu ne-o arate și nouă! Nici pe-a lui nici pe-a lu’ fii-su’. Și pentru atâta lucru merită respect șii toate cele bune! Un copil este o încununare, atunci când îl dorești, atunci când ești destul de așezat la minte să realizezi că nu, nu e doar o perioadă de minimum 9 luni în care o să ai conținut berechet de postat pe Timeline. Multe dintre voi îmi dau senzația că principalul motiv de bucurie la aflarea veștii e că nu vor mai avea zile în care-și vor pune-ntrebarea „Azi ce mai postez mai Facebook?”. Că deh, aveți sursă de inspirație în voi. La propriu.

Să-ți trăiască flăcăul, abia aștept botezul, să-l primim cum se cuvine în lumea asta!

P.S : Acest articol a fost redactat cu scop educativ: pozele cu tine măritată, cu inelu’ pe mână și flori în brațe nu sunt o realizare, faptul că ai făcut un copil cu ecografiile pe Facebook la zi nu e o realizare, dar faptul că esti decent, în mediul în care numai hârtia igienică folosita n-a devenit încă post pe Facebook, asta e o realizare! Ai rămas însărcinată prin mesaj privat pe chat?

Leave a Reply

3 Comments on "Arta de a fi însărcinată… pe Facebook"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Nautilus
Guest

Nişte băieţi de pe la noi au făcut cândva o revistă de pulă modernă. Care se numea, cum e firesc, Pulă.

Un exemplar l-au trimis lui Nicolae Iorga, cu dedicaţia: “Tu ai? N-ai!”

Înfuriat fiindcă i s-a contestat organul de conducere al ţării şi Guvernului, Iorga i-a reclamat puliţ… poliţiei: “Cu ce îşi închipuie ei că am făcut 11 copii, cu capul!!??”

Hanea
Guest

Si cica tovarasul asta al tau nu mananca nici zacusca de pe pervaz si mancarea aia luxurianta de-o ingurgiteaza nici nu o pune pe facebook…sau instagram… Multumim si va asteptam la paranghelie/botez :)) .

wpDiscuz