Ce vrea femeia ta de 8 martie Ce vrea femeia ta de 8 martie
Vrei să-i cumperi flori? S-o scoți la cină în oraș? Să-i dai bomboane de ciocolată în formă de inimioară? Da, drăguț, tu și încă... Ce vrea femeia ta de 8 martie

Vrei să-i cumperi flori? S-o scoți la cină în oraș? Să-i dai bomboane de ciocolată în formă de inimioară? Da, drăguț, tu și încă ‘țșpe mii de bărbați. Sfatul meu: nu mai da 50 de lei pe un buchet de ofilituri, anulează rezervarea la restaurantul ăla fancy unde o să fiți înconjurați de încă cinșpe cupluri care fac FIX același lucru ca și voi și lasă bomboanele, că d-alea poa’ să-și cumpere singură în fiecare zi.

Când o vezi că abia s-a întins pe canapea după o zi plină la muncă, du-te și zi-i că-i frumoasă. Așa, ciufulită, abia ieșită din duș, cu treningul pe ea.

Când stați tolăniți în pat la TV și începe o piesă faină, ia-o la dans. În sufragerie.

Când se chinuie să spele vasele, leag-o la ochi și du-o în dormitor. De-acolo nu tre’ să-ți mai zic eu ce să faci.

Dacă nu te pricepi să-i gătești… gătește-i! Da da, fix azi. Fie că-s sandvișuri sau cartofi prăjiți. O să mănânce. Chiar dacă-s nașpa. Fiindcă știe că tu nu știi să gătești. Și asta se aplică la toate lucrurile pe care NU știi să le faci: să cânți, să reciți poezii… :) E cute, ne place când vă chinuiți. Pentru noi.

Când stați în pat, înainte de somn, ia-o de mână și scoate-o la o tură de oraș cu mașina. Plimbați-vă pe toate străduțele pe care nu le știți, povestiți, admirați orașul, râdeți prostește, amintiți-vă de cât de tâmpi erați la început, când v-ați cunoscut.

Eventual, dacă ați ajuns undeva pe la marginea orașului, trage de volan spre autostradă și dați o fugă până la munte. Beți o cafea. Veniți înapoi.

Sărută-i mâna azi. La-ntâmplare. Oricând. La semafor.

Sun-o când e la birou și cere-i sfatul despre ce să-i cumperi astăzi mamei tale. :) E și ziua ei azi.

Știi ce zic? Fă lucruri firești. Mici. Normale. Frumoase. Dacă ești băiat deștept, o să o duci la restaurant într-o zi oarecare de joi, o să-i duci o floare într-o oarecare sâmbătă dimineață după cafea și o să-i cumperi bomboane în formă de inimioare luni, ca să-i îndulcești săptămâna grea care o așteaptă. Pe 8 martie, doar fii cu ea.

Da, mi-am permis să vorbesc în numele tuturor femeilor. Alea care așteptați musai brățara de la Pandora și buchetul de 80 de trandafiri nu intrați în categoria asta, Alt+F4 please.

Excese similare...

Leave a Reply

2 Comments on "Ce vrea femeia ta de 8 martie"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Te cunosc de undeva
Guest

Laura? 😀

trackback

[…] Ce vrea femeia ta de 8 martie […]

wpDiscuz