De ce înșală femeile De ce înșală femeile
Nu pentru că ești tu un bou încălțat, cum îți spune de fiecare dată când vă certați. Ci pentru că există alți boi încălțați,... De ce înșală femeile

Nu pentru că ești tu un bou încălțat, cum îți spune de fiecare dată când vă certați. Ci pentru că există alți boi încălțați, dar cu pantofi mai mișto decât ai tăi. Și nu mă refer aici la cât de mult își permit alții să dea pe pantofi, ci la faptul că, ce să vezi, există bărbați mai mișto decât tine.

OK, o să-mi spui că există și femei mai mișto decât ea. Cu țâțe mai mari și craci mai lungi. Corect. De fapt, cu oricine ai fi, oricând, vor fi întotdeauna variante mai faine out there, la dispoziția voastră. Doar că, cel puțin la început, femeia are ochi numai pentru boul din fața ei. Sentimentul ăla că nu-i mai trebuie nimic și pe nimeni e real, cam toate îl simțim.

Ăla e punctul în care voi, bărbații, sunteți un fel de Jackpot suprem, ăla e momentul în care sunteți admirați din cap până-n picioare, când fiecare cuvințel pe care-l scoateți este sorbit cu nesaț de femeia din fața voastră. Voi, bărbații, aveți o perioadă de glorie, când poa’ să vină și DiCaprio în patul femeii voastre, că îi dă cu Oscarul în cap și-l aruncă afară pe scări. Nu-i mai trebuie nimic, îi sunteți de-ajuns.

Asta până când… nu mai sunteți. Asta până când proasta a făcut greșala să vă ofere siguranța supremă cu fundiță cu tot.

  • Lasă-ți șosetele sub pat, că oricum te iubește și nu mârâie nimic.
  • Ce tot atâția pupici de dimineață și surprize cu trandafiri lângă pernă, oricum te trezești cu ea în fiecare zi, în același pat.
  • Ți-a făcut un desert surpriză? Mda, mișto, da’ nu prea am poftă acum, merci, bagă-l în frigider te rog. 
  • Are chef de mâncat în oraș? Hai că-mi chem și prietenii, că e și meci diseară. Nu te superi, nu? Noi oricum mâncăm întotdeauna împreună. 

Da, boule, pe canapea în sufragerie, îți va răspunde în gând, în timp ce-și trage zâmbind blugii pe ea așteptându-se la o seară pliticoasă cu meci și bere.

Astea-s semnalele care-o fac să arunce un ochi peste gard, să vadă dacă mai există bărbați care-și strâng singuri șosetele, care-i mai aduc o floare doar așa, pentru că e azi, care îi mănâncă desertul cu poftă (da, și la propriu și la figurat) și care o mai scot în oraș, la o masă în doi, la brațul lor.

Știai că poți să topești o femeie doar oferindu-i brațul tău? Un gest atât de simplu. Sigur că știai, că ai făcut și cu ea asta. Nu mai ții minte când? Îți zic eu, când încă era carne proaspătă. Acu’ o știi ca pe dosul palmei tale.

Așa că, fraiere, femeia te înșală (sau urmează s-o facă) pentru că acum, după ce ți-ai dat jos penajul de cocoș cuceritor, poate să vadă peste umărul tău zeci, sute de bărbați mișto, gata să îi ofere aceleași lucruri pe care i le ofereai și tu, cândva. Și poate măcar unul dintre ei va face asta nu doar la început. Că de din ăștia ca tine e plin peste tot, crede-mă.

De-aia femeile înșală. Îl caută p-ăla destul de bărbat care să le cucerească zi de zi. Știu c-ai mai auzit fraza asta și ți se pare clișeică. De-aia ești un bou încălțat. Pentru că ți-a dat papucii. :)

Excese similare...

Leave a Reply

7 Comments on "De ce înșală femeile"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
NICK
Guest

Mai, eu cred ca aberezi putin si filozofezi inutil :)
Femeile in general inseala pentru ca sunt curve. Nu generalizez deoarece sunt si femei care nu intra in aceasta categorie, dar nu exista alta explicatie si nici scuza pentru acest lucru.

Pentru problema cu boul de acasa expusa de tine in articol, problema e mai simpla. Cauti boul cu pantofi mai misto, ii dai drumul primului si cam asta e, nu?

Cam asa vad eu lucrurile, dar na, poate-s eu de moda veche.

anon
Guest

Aaa… I see what you did there, cu desertul..
Dar totuși, dacă ea te înșeală după 3 săptămâni de relație, cu fostul, cu care și-o mai trăgea din când în când înainte să apar eu (ei nefiind împreună). Tot vina mea e??

L.
Admin

Contează contextul. :) În primele 3 săptămâni abia poți s-o numești relație.

anon
Guest

Da, iar eu am aflat asta abia după 4 luni de relație. Când se îndrăgostise de mine..

AndreeA
Guest

Parerea mea e ca aia e curva, dar cand are un barbat langa ea care nu ii da atentie… nu trebuie inselat dar asa crede ca ii atrage atentia.

wpDiscuz