Trei tipuri de penibile în club Trei tipuri de penibile în club
În orice club. Mimoze pe tocuri cu trei numere mai mari şi haine cu trei numere mai mici. Arată bine fetele, dacă nu te... Trei tipuri de penibile în club

În orice club. Mimoze pe tocuri cu trei numere mai mari şi haine cu trei numere mai mici. Arată bine fetele, dacă nu te deranjează că poți să le cumperi toată ținuta cu o sticlă de Jack din bar. Și-ți rămâne și rest. Dar e ok, la urma urmei nu le fuți îmbrăcate. Eventual încălțate, dacă-s mișto pantofii.

Dacă te simți un bun samaritean vineri seară, dacă ai de executat vreun canon după ce te-ai spovedit sau pur și simplu vrei să faci o pomană, ochește-le p-astea trei:

1 – Stă planton la bar cu un pahar căpătat în mână. Ai zice că e vreo hostessă la Colgate, dar ce dracu’ să caute o hostessă la Colgate în club vineri seară? Nu, aşa zâmbeşte ea la toată lumea, by default, poate te simţi şi tu să dai un cocktail la fată. A dat toți banii pe Chanel-ul ăla fake din Dragon pe care și l-a postat frumos pe bar, lângă telefon, cică la-ntâmplare.

2 – E undeva prin mijlocul mulţimii dând frenetic din cur, poate-poate pune botu’ vreun prost s-o aducă şi pe ea în postura 1, adică la bar cu un pahar de ceva – orice în mână. O-nţelegem şi pe ea, e sătulă de doza aia de RedBull goală pe care o plimbă după ea de colo-colo. De ăia cinşpe lei care i-au rămas ar putea să-şi mai cumpere ceva de la bar, dar dacă nu iese pasenţa şi datu’ din cur nu se soldează cu nicio victimă posesoare de penis care s-o ducă acasă, tre să-i dea la taxi. O recunoști după mișcările și ținuta de animatoare. Se pricepe fata, da’ ea nu se-njosește cu așa meserie, se respectă și vrea un bărbat care s-o iubească, înțelegi?

3 – E la baie. Își dă cu pudră. Pe, dar și în năsuc.

Alege după inima ta. Sau cumpără o sticlă de Jack și le-ai luat pe toate trei. Ești zeu pentru o noapte și-ți mai scurtezi nițel și lista de păcate cu așa pomană. Win-win. :)

Excese similare...

Leave a Reply

2 Comments on "Trei tipuri de penibile în club"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
trackback

[…] Trei tipuri de penibile in club […]

Andrei
Guest

Ăsta e motivul pentru care evit cluburile de ”fițe” prefer un club mai mic de studenți 😛

wpDiscuz