Femeile care fac „miau” și femeile care zic „hai” Femeile care fac „miau” și femeile care zic „hai”
Sunt două categorii de femei. Ambele rele, da’ bune: alea care te sufocă cu drăgălășenii și alea care se răsucesc deodată pe călcâie și... Femeile care fac „miau” și femeile care zic „hai”

Sunt două categorii de femei. Ambele rele, da’ bune: alea care te sufocă cu drăgălășenii și alea care se răsucesc deodată pe călcâie și pleacă.

Prima categorie intră la „fugi cât te țin picioarele”. Fugi dacă nu vrei să dormi în pat cu FBI-ul. Fă stânga-mprejur și tai-o la sănătoasa dacă nu vrei să scrii un DEX întreg cu apelative-diminutive derivate din „iubi”, „puiuț”, „motănel”, „pisicel”.

Pentru că poți să-ți pierzi liniștit buletinu’ ca Smiley când ești cu o femeie din asta, identitatea ta va oscila undeva între „maimuțel” și „iubițel”, iar în decurs de un an o să uiți și cum te cheamă pentru că nu, nu te va striga niciodată pe nume.

E genu’ ăla de femeie pe care vrei să storci o lămâie întreagă înainte s-o pupi, așa de dulce e. La-nceput o să fie funny. Și drăgălaș. După ceva timp o să începi să mergi regulat la baie. Și nu din cauza prostatei. Ci ca să-l verifici p-ăla micu’. Să te-asiguri că încă ești bărbat. Chiar dacă acum cinci minute mieunai în brațe la ea și ea te mângâia pe creștet vorbind pițigăiat.

A doua categorie intră la „stai dacă ai nervii tari”. Stai dacă ești OK cu faptul că vei albi (sau cheli, după caz) prematur. Dacă ești OK cu faptul că uneori vei avea impresia că dormi în pat cu cel mai bun prieten. Dacă știi că uneori te vei izbi de un zid rece. Nu fiindcă nu te-ar iubi, ci fiindcă are nevoie de (și îți oferă) spațiu.

Dacă o cerți, te ceartă și ea. Dacă te superi, te lasă-n pace. Dacă pleci cu băieții la bere, nu te sună. Nu din orgoliu. Nu ca să facă pe femeia fatală. Ci fiindcă e suficient de tare să reziste impulsului primar de a pune mâna pe telefon și de a cerși atenție. Pentru că da, în caz că nu știai, și cele mai fatale femme fatale vor să facă asta. E în natura noastră de smiorcăite.

Totuși, ea e aia cu care poți să te iei de mână și să vezi lumea. E aia care o să zică mereu „hai”, în loc de „da, iubi”.

Totuși, uneori va tânji după atenția ta, dar n-o să te bată niciodată pe umăr să facă „miau” în schimbul unei îmbrățișări. Nu, asta fac alea din prima categorie.

Va aștepta cuminte, în colțul ei de canapea, să vii spre ea. Iar atunci când vei veni, din proprie inițiativă, o să primești cea mai sinceră și drăgălașă îmbrățișare. Și cel mai dulce sărut, peste care n-o să vrei să torni decât o sticlă de tequila. Fără lămâie. Fiindcă ea te face să-ți fie poftă de dulce, nu greață.

 

Excese similare...

Leave a Reply

3 Comments on "Femeile care fac „miau” și femeile care zic „hai”"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
3bile
Guest

Ma scuzati,am citit articolul de 2 ori..si am inteles doar ca vreau sa torn o sticla de tequila pe gat,dar fara lamaie,fiinda alcoolul ma face sa mi fie pofta,nu greata

wpDiscuz