Se-nchide Antena 3? Unde petrecem? Se-nchide Antena 3? Unde petrecem?
Cu riscul de a fi acuzata de stalinism, ca tot e cuvantul preferat al guristilor de la Antene zilele astea, am s-o spun cu... Se-nchide Antena 3? Unde petrecem?

Cu riscul de a fi acuzata de stalinism, ca tot e cuvantul preferat al guristilor de la Antene zilele astea, am s-o spun cu voce tare: inchiderea latrinelor ar fi cel mai bun lucru care s-ar intampla in Romania de la ’89 incoace. Da, da, adica sa li se bage pumnul in gura, sa-i execute, sa-i suprime, sa-i scoata din grila de programe. Stalinist enough?

Desi nimeni nu le face asta de fapt, ci pur si simplu li se cere sa evacueze o cladire in care functioneaza de mai bine de un an fara nicio baza legala, din “suntem executaaaaati, ajutoooor, smiorc smiorc, vine ANAF-ul peste noi” nu-i mai scoate nimeni de vreo trei zile. Pentru serile plictisitoare de luni, Netflix a devenit pistol cu apa pe langa Antrena 3 la capitolul entertainment. V-ati luat popcorn? E distractie mare acolo.

Nu mai discutam despre aspectele legale, despre faptul ca au stiut ca trebuie sa-si mute catrafusele de mai bine de un an, despre faptul ca manipuleaza in cel mai josnic mod si se-aduna in fiecare seara ca-n Poiana lu’ Iocan ca sa sensibilizeze publicul tinta (din pacate) mult prea numeros: absolventi de maximum patru clase, de la sate si catune, care-si asteapta pensia si au ca activitate principala, zi de zi, crapatul de seminte pe ulita sau urmaritul vecinilor pe vizor.

Asadar, de ce m-as bucura daca s-ar inchide Antena 3?

  • Pentru ca nu exista post TV cu o politica editoriala mai nesimtita, mai jegoasa si mai partinitoare.
  • Pentru ca au jonglat cu jumatati de adevaruri, au haituit, atacat si defaimat zeci, sute de persoane fara niciun scrupul, fara sa fie sanctionati in niciun fel.
  • Pentru ca, asa cum fac si jegurile rosii din politica, au speculat care-i publicul tinta cel mai usor de spalat pe creier si au facut asta in mod consecvent ani la rand. Si n-ar fi o problema daca prostii pe care i-au manevrat n-ar fi fost si multi. Si sunt multi. Si cu drept de vot.
  • Pentru ca, dupa atatea mizerii varsate in spatiul public, dupa atata rau facut cu premeditare, a fi dati afara dintr-o cladire e o pedeapsa usoara. Prea usoara.

Partea proasta? Pe langa jegosii care dezinformeaza si manipuleaza mai sufera si astia micii, de pe la programele de divertisment ori care n-au neaparat culoare politica. Vestea buna e ca aia, fiind neutri, pot migra lejer spre alte posturi de televiziune fara a fi acuzati de ipocrizie. In schimb, al’de Gadea, Badea, Ciuvica, Ursu… :) Va-mprumut niste clor si Colgate, ma gandesc ca atata cacat mancat, lins si molfait cu gratie atatia ani se duce greu. Cand va readuceti limbile la culoarea lor normala anatomica si scapati de maroul din gura, poate-poate veti fi apti de o reconversie profesionala. Pan-atunci, zburati dracu’ de pe ecrane ca ne-ati imputit destul sufrageriile cu gunoaiele debitate zi de zi.

PS1: daca e nevoie de ajutor la mutat, doar ziceti, ca venim si noi! Caram un scaun, o masa, pe Gadea in portbagaj, orice. Duceti-va invartindu-va.

PS2: Antena 3, suntem aici!

Antena3-e-aici

Cu drag! 

 

Leave a Reply

2 Comments on "Se-nchide Antena 3? Unde petrecem?"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Nautilus
Guest

– Pentru că, atunci când se va vinde clădirea la licitaţie, cumpărătorul va face la un etaj studio porno, la altul club de striptease şi la altul salon de masaj erotic.

wpDiscuz