Iohannis, pana acum banuiam ca fumezi ceva, acum suntem siguri Iohannis, pana acum banuiam ca fumezi ceva, acum suntem siguri
Intrebat daca “a vazut actiunea in forta a celor de la ANAF asupra trustului Intact”, Iohannis mormaie: “Eu cred că ați ajuns într-o situație... Iohannis, pana acum banuiam ca fumezi ceva, acum suntem siguri

Intrebat daca “a vazut actiunea in forta a celor de la ANAF asupra trustului Intact”, Iohannis mormaie:

“Eu cred că ați ajuns într-o situație neplăcută și inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puțin nepotrivită, dacă nu discutabilă”.

Intr-o tara care a ars, la propriu si la figurat in ultima vreme, Iohannis… s-a pieptanat. Calmitatea lui ne-a facut de multe ori sa banuim ca ia ceva, acu’ a confirmat. Da-ne si noua, ca mai avem un pic si ne smulgem paru’ din cap pana reusesti sa scoti trei cuvinte pe gura. Iar cand reusesti sa legi alea trei cuvinte, chiar ni-l smulgem. Si suntem scarbiti.

Scarbiti fiindca te-am sustinut ca prostii, in timp ce astia de la Antene, astia pe care-i compatimesti tu acum, ne luau la misto in direct si in reluare si-si bateau de joc de “generatia Facebook” care, dupa ei, NU e relevanta si NU are nicio valoare in fata celor 7,4 de milioane de votanti PSD, aia care-s si publicul lor, apropo. Tocmai ne-am retras toata simpatia pe care ai primit-o, dar din pacate votul nu se poate retrage. Asta e, teapa noastra. Ne-am obisnuit.

Iohannis greseste cum paseste. Abordare heirupista?! Act administrativ? ANAF aplica legea. Ma asteptam sa stii diferenta dintre act administrativ si act justitiar, domn’ presedinte.

Bravos, domn’ presedinte, tocmai ai aplicat o limbuta in dosul celor care n-au facut decat sa-ti dea tie suturi in dos din trezire pana-n culcare pe post. Ti-a placut? Sa-ti fie de bine. Ia cu paine. Noi cre’ca mergem sa ne castigam painea pe alte meleaguri, ca ai fost cam ultima reduta. Si te-ai spart. Cred ca si la propriu… si la figurat. Shareuieste si cu noi numarul dealerului.

O fosta fana. Inraita. Pana acum 5 minute.

Excese similare...

Leave a Reply

2 Comments on "Iohannis, pana acum banuiam ca fumezi ceva, acum suntem siguri"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
trackback

[…] Iohannis, pana acum banuiam ca fumezi ceva, acum suntem siguri February 17, 2016 […]

Nautilus
Guest

Ultimul decret al lui Iohannis: îmi promovez chiloții la gradul de izmene.

Iohannis trimite un mesaj la Monetărie: ”Vreau 3 bucăți din Ordinul Național Pentru Merit: una din aur, una din bronz și una din hârtie.”
”Cum ați spus? Hârtie?”
”Da, unul e pentru purtat la costum, altul la tricou și altul la pijama.”

Iohannis, pe terasa turnului Intact: ”Am spus o mare prostie. Trebuie să fac ceva să-i fac din nou pe români mulțumiți.”
Mihai Gâdea: ”De ce nu săriți de-aici?…”

Cum știi când vorbește la radio Iohannis? Dacă e cineva care țipă isteric e Dana Grecu, dacă se fonfăie e Ion Cristoiu și dacă nu se aude decât tăcerea e Iohannis.

wpDiscuz