Femeie, nu te mai plânge! Femeie, nu te mai plânge!
Vrei să știi de ce atunci când deschizi gura ești automat discreditată fiindcă ești femeie? De ce atunci când intri în birou șefu-to se... Femeie, nu te mai plânge!

Vrei să știi de ce atunci când deschizi gura ești automat discreditată fiindcă ești femeie? De ce atunci când intri în birou șefu-to se uită întâi la cracii tăi și, în funcție de cât de mulați ți-s pantalonii sau scurtă fusta, se mai gândește dacă să-ți aprobe ori ba concediul? De ce nu contează niciodată ce spui, ce gândești, cum îți merge mintea (presupunând că o ai)?

Fiindcă multe dintre colegele tale de turmă breaslă sunt niște plângăcioase avide de atenție. Acu’ ține de tine ce înțelegi prin atenție, dar e corectă și varianta definirii printr-un organ ce-l găsim exclusiv la masculi. Pentru că altfel, nu-mi explic DE CE SE PLÂNG ATÂT DE MULT FEMEILE. De orice, dar de absolut orice.

Femeie, ești o victimă a vieții, știu, ești cea mai ghinionistă, atât de ghinionistă încât ai căzut în caru’ cu fân și ți-a intrat acul în fund. Ai probleme constant, ți se vede celulita, blugii îți fac colăcei în talie, porcu’ ăla nu ți-a mai cumpărat flori de trei luni, colegă-ta de la muncă își ia prea multe pauze iar tu muncești ca fraiera, etc, etc, etc. Mă doare mintea doar când le enumăr, ia gândește-te cum e să asculți asta zi de zi de zi de zi

  • D-aia te lasă „porcu’ ăla”.
  • D-aia de cele mai multe ori primești bip-bip-bip în telefon.
  • D-aia prietena aia a ta veche muncește mereu până târziu și „n-a mai apucat să te sune să vă vedeți”. Iar.
  • D-aia ești cam… singură. Pe lume.
  • D-aia te gândești să-ți cumperi pisică. Bine, asta și fiindcă te-a tâmpit Facebookul de tot și acu’ e trendy să-ți iei pisică. By the way, pisica a devenit un fel de simbol al femeii jem’enfichiste care duce o gravă lipsă de atenție (again, tu definești atenția).

De ce nu putem fi și noi ca… bărbații? Bă, ăia-s nesimțiții pământului, așa de fericiți sunt. Problemele lor existențiale se învârt în jurul deciziei de a bea berea acasă pe canapea sau la bar cu băieții. Dacă să ceară și ceapă în shaorma sau nu. Dacă să facă azi duș sau nu. Pur și simplu.

Așa că, femeie. Nu te mai plânge atât. Ți-ai creat imaginea aia proastă de victimă martiră a vieții, de care nimeni n-are chef. Nici pisica, d-aia fuge ca disperata prin casă și-ți agață perdelele. Mai zâmbim și noi? :)

2

Leave a Reply

2 Comments on "Femeie, nu te mai plânge!"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Leo
Guest

De-aia noi, baieții, când dăm de o fată mai nonconformistă, parcă apucăm pe Dumnezeu de picior. Și noi suntem sătui de plângăcioase, dar cum nu ai din ce alege…

Leo
Guest

De-aia noi, băieții, când dăm de o fată mai nonconformistă, parcă îl apucăm pe Dumnezeu de picior. Și noi ne-am săturat de plângăcioase, dar cum nu ai din ce alege…

wpDiscuz