Cum m-am lasat de fumat datorita imaginilor de pe pachetele de tigari Cum m-am lasat de fumat datorita imaginilor de pe pachetele de tigari
Afla in exclusivitate cum au fost sabotate directivele europene de catre producatorii de tutun in complicitate cu Ministerul Sanatatii. In 2008 Uniunea Europeana, in... Cum m-am lasat de fumat datorita imaginilor de pe pachetele de tigari

Afla in exclusivitate cum au fost sabotate directivele europene de catre producatorii de tutun in complicitate cu Ministerul Sanatatii.

In 2008 Uniunea Europeana, in infinita sa intelepciune, probabil in baza unor studii realizate pe un esantion de 100 de delfini schiopi din Kuala Lumpur, a decis ca trebuie sa oblige statele vasale partenere sa consolideze sanatatea europeana prin oripilarea cetateanului consumator de lulea la vizionarea unor pictograme descurajante pe pachetele purtatoare de moarte!

Zis si facut, astfel:

carii

Poza cu carii

In tara in care periuta de dinti se gaseste in baile romanilor cu frecventa masinilor cu numar de Germania si km reali, intampinam pictograma de mai sus in care ni se induce ca dantura fumatorilor va arata ca santierul Drumul Taberei, adica stricat si pe perioada nedeterminata!

Stai putin, care dantura ?

In tara in care 90% din fumatori sprijina tigara in golul dintre canin si molar si se uita la pictograma asta ca in oglinda, nu ai cum sa il descurajezi asa. NU Ai CUM. CURAT SABOTAJ.

50-289-a11-b

Poza cu embrionul

Oameni buni, nu conteaza, embrionul nu conteaza. Tati, romanu’ da la buci, ca iese sau nu iese vreun purtator de alocatie, ca iese cu 3 picioruse sau cu 1 ochisor, datu’ la buci e afacerea, nu calitatea rezultatului datului la buci.

Dupa ce dai la buci, bagi o tigara. Nu legati fatalitatea tigarii cu datu’ la buci, ca nu iese! In plus, e o contradictie teribila intre pozele voastre si pozele alea cu gagici care fumeaza in timp ce iau la buci. Iesiti prost, in cazul al doilea pozele-s mai fun!

50-289-a11-b

Fumatorii mor mai tineri

Umbla o legenda pe internet cum ca o tigara iti taie 8 minute din viata. Asta m-a facut sa ma simt Dumnezeu, nici nu-mi mai aduc aminte cati ani din viata le-am luat tuturor boschetarilor de la semafoare. Cred ca am ajuns sa omor unu’ pe saptamana. Sunt un om milos.
Oricum murim tineri, vreau sa mor tanar cat mai pot sa dau la buci si sa fumez in acelasi timp.

50-289-a11-b

Impotenta!

Asta e singura poza care si-a atins scopul, asta da!
Cand nimeresc poza asta pe pachetul de tigari, ma uit la el, ma uit la Johnny, ma uit la el iar, si ii promit lu’ Jonny ca o sa fie ultima data. Totul pana la dat la buci, am stabilit mai sus.

02ef8e1805e47120e323fbe041d93f9a1

Puscarie?!

Nu mai merge, nu mai poti folosi dependenta ca o inchisoare in Romania. Tot ce e legat de inchisoare e compromis.
La inchisoare oamenii au bani, telefoane mobile, televizor si scriu carti. Stau 20 in camere si se incalzesc iarna.
Sunt oameni in libertate care nu au nici televizor si nici nu-s 20 de frati la parinti sa se incalzeasca in dormitor iarna cand sisteaza RADET caldura. Domnu’ Gigi a fost acolo, Domnu’ Dan e acolo, puscaria e Saint-Tropezu’ Romaniei.

50-289-a11-b

Imbatranirea tenului

Hai sictir, intre poza cu canceru’ la gat si aia cu embrionu’, webdesigneru’ s-a scobit intre dinti!

50-289-a11-b

Cancer la gat

Slab, ca fumezi si faci cancer in gat, bei si faci la ficat, respiri si faci la plamani… Cancerul e ca gripa acum 100 de ani. Peste vreo 50 de ani o sa faca ala mic cancer, ii dam o pastiluta si ii trece; o sa ne amintim cat de inapoiati eram in 2016 cand muream ca prostii de cancer.

Sugestii :
M-as lasa de fumat daca as vedea o poza cu vecinul meu care conduce un Mercedes din banii pe care eu i-am dat pe tigari.

1

Excese similare...

Leave a Reply

4 Comments on "Cum m-am lasat de fumat datorita imaginilor de pe pachetele de tigari"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Pescarus
Guest

Ooooooooook.

Andrei
Guest

Legat de acea imagine cu ipotenta. Într-o dimineață după club, opresc la un peco să îmi iau țigări și după ce le-am plătit, mergând spre ușă văd poza de pe pachet mă sperii și dau fuga înapoi la doamna de la casă. Pun pachetul pe masă și îi zic: Unu cu cancer nu aveți?

Eu m-am lăsat de tutun nu de mult timp și nu imaginile alea m-au făcut ci pur și simplu mi-am dat seama că nu are rost :)

Mihai
Guest

Aloooo, mai Andrash, ce inseamna “ipotenta”?

tigara electronica
Guest

Asta este un caz fericit. Multi nu renunta asa usor. Eu abia am reusit, folosind o tigara electronica.

wpDiscuz