7 lucruri pe care trebuie sa le stii ca barbat de 20+ ani 7 lucruri pe care trebuie sa le stii ca barbat de 20+ ani
1. Camasa cu maneca scurta nu este obiect vestimentar. Nu merge nici la nunta, nici la gratar. De fiecare data cand iti cumperi o... 7 lucruri pe care trebuie sa le stii ca barbat de 20+ ani

1. Camasa cu maneca scurta nu este obiect vestimentar. Nu merge nici la nunta, nici la gratar.

De fiecare data cand iti cumperi o camasa cu maneca scurta un delfin este violat de o orca in Golful Persic!
Camasa cu maneca scurta peste tricou e ca o pereche de chiloti peste izmene.
Iti poti cumpara o camasa cu maneca scurta doar daca este dintr-un material moale care nu te irita la fund!

2. Pantofii fara siret sunt espadrile!
Nu purta pantofi fara siret, nu merg nici la pantaloni casual, nici la pantaloni scurti, nici la camasa fara maneci!

3. Acul de cravata
Daca vrei sa impresionezi prin eleganta acului de cravata stralucind in pieptul tau, afla ca destinatia initiala a acestuia a fost de a echipa ospatarii astfel incat sa nu le intre cravata in ciorba, atunci cand se apleaca spre a servi clientul. Daca nu ai de gand sa servesti invitatii cu ceva, acul de cravata nu are ce cauta.
Purtarea acului de cravata in necunostinta de cauza e ca folosirea unor cuvinte pe care nu le intelegi.

4. Trabucul
E pur si simplu interzis. Pana in 35 de ani nu ai voie sa te afisezi fumand trabuc. Poti sa-l pufai acasa, in oglinda, dar nu te afisa fumand trabuc in cadrul unor evenimente de orice natura. Stiinta fumatului de trabuc nu se limiteaza doar la contrele: il pufai sau il trag in piept? E vorba de statut, fumatul de trabuc in lipsa unui statut e pe aceeasi treapta cu situatia in care te pozezi pe Facebook cu banii lu ma-ta de intretinere.

5. Intratul in bar/ carciuma
Tu intri primul. Daca animala se supara, e proasta! Daca doamna sau domnisoara zambeste in coltul gurii, e Jackpot. Stie despre ce e vorba, tu ai castigat un punct!
Singurul moment in care ar fi mai bine sa nu intri primul in bar/carciuma, este acela cand porti camasa cu maneca scurta, pantofi fara siret, ac de cravata si un trabuc in coltul gurii. Atunci mai bine stai la ma-ta acasa si nu intri nicaieri.

6. Barba
Asta e subiect sensibil, nu ma bag :). Barba asta e un fel de trabuc.

7. Despre vin
Un pahar de vin se bea cum iti cade bine! Sec, cu apa minerala, cu apa minerala si Cola (carcalete).
Nu iti baga nasul in pahar si nu-ti plimba vinul prin gura cateva secunde, daca nu ai de gand sa-ti clatesti resturile de mancare din masele. E de prost gust! Bea o sticla de vin cu fata sau cu baietii si lasa somelierii sa-si faca sepuku pe margine!

Completari in comentarii!

Domnu’ Ursu

 

Excese similare...

Leave a Reply

5 Comments on "7 lucruri pe care trebuie sa le stii ca barbat de 20+ ani"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
Nautilus
Guest

Orice adaos care presupune apă (minerală, gazoasă, plată, din munţi sau din văi) în vin e un păcat aproape la fel de mare precum castitatea. Adică dacă nu ştii cum e cu vinul, nu meriţi femei.

Leo
Guest

Totodată, undeva în lume, moare un iepuraș !

CocorulVesel
Guest

Punctul 1. Cat se poate de corect
Punctul 2. Se aplica doar in cazul in care nu au ciucurei – daca au ciucurei sunt espadrile tunate.
Punctul 3. Asta cu acul de cravata e discutabila… Nu cunosc oameni normali sau sub 40 de ani care sa se intepe cu asa ceva… nici ospatarii nu il mai poarta (cel putin pe la shaormariile pe care le frecventez n-am vazut)
Punctul 4. Corect daca-l folosesti sa impresionezi cu un “statut social” inchipuit – daca-l dai din mana in mana cu prietenii si o sticla de votca se accepta aroganta.
Punctul 5. Asta cu primu in fata femeii, femeia prima in fata ta, este un fel de ac de cravata purtat la camasa cu maneca scurta… Nu conteaza cine intra primul – este foarte important cine pe cine cara acasa (am carat de cateva dudui la viata mea)
Punctul 6. Barba – cunosc pe cineva care are pieptan special dupa el si si-o perie frenetic cu fiecare ocazie… De precizat este faptul ca e un fatalau (de regula fatalaii sunt primi care intra in trend)… Daca pana acum era la moda sa iti epilezi picioarele si pizda de pe piept – se conformau baietii, acum e la moda sa lasi barba si par in urechi… In catogoria fatalai am putea integra si “culenii” “okeienii”…
Punctul7. Defapt aici am vrut sa ajung – prietene trebuiesti certat – cineva trebuie sa te palmuiasca… bine de tot… adica batut sa tii minte… Vinul cu sifon e ca si cum te duci la curve si le pui sa-ti faca laba… Singura varianta in care poti bea vinul cu apa este in pahare separate… Acum daca nu prea iti place sa bei si o faci ca o norma sociala (beau si eu ceva sa nu zica astia ca sunt fatalau) iti este permis orice… totusi nu bea vin rosu cu sifon… ala alb sec mai merge …

Ursu
Guest

Vinul cu sifon e ca berea cu lamaie, nu e acceptata de toti dar nici nu poti sa I dai omului cu sticla in cap.

wpDiscuz